Ekonomi

Yufkacılar ramazan ayındaki satışlardan memnun

Eskişehir’deki yufkacılar, ramazan ayı boyunca yapılan satışlardan memnun olduklarını dile getirdi.

Bereket ve rahmet ayı olarak adlandırılan Ramazan ayında vatandaşlar iftar ve sahur sofralarında yufkadan yapılan yiyeceklere yer veriyor. Eskişehir halkı, uygun fiyatı ve kolay yemek üretimi nedeniyle yufkacılara akın ediyor. İncecik açılan yufkadan yapılan hamur vatandaşlar tarafından oldukça ilgi görüyor. Yufka yufkası satanlar da özellikle ramazan ayında güzel günler geçirdiklerini, satışlarının çok iyi gittiğini ve bu durumdan mutlu olduklarını dile getirdi.

Eskişehir’de 10 yıldır yufka işi yaptığını söyleyen Engin Mazlum, ramazanda yufkanın yoğun talep gördüğünü belirterek, “Ramazanda yufka satışları çok iyi gidiyor. Yufkayı zor yetiştiriyoruz. 6 liradan, kuru yufka 5 liradan satılıyor.Vatandaşlar ramazan ayında hamura büyük ilgi gösteriyor.Vatandaşlarımız daha çok börek ve gözleme için alıyor.İftar ve sahurda ondan yemek yapmak daha cazip geliyor.Bu yüzden kullanıyorlar. Tezgâhta günlük 100 kiloya satıyoruz” dedi. Ramazan ayında işlerimiz artıyor, satışlardan memnunuz” dedi. – ESKİŞEHİR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu